Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Koulutus

Veneily nykypäivän apuvälineillä ei ole salatiedettä, eikä se vaadi pitkäaikaista koulutusta ja kokemusta. Kokeneet veneilykouluttajamme opastavat Sinua ’kädestä pitäen’ veneilyn saloihin. Kasvata ensin tietämystäsi ja suorita Saimaa Boatingin Veneajokortti –kysely netissä (linkki tämän sivun alareunassa). Kurssin käytännön veneilykoulutusviikonloppu järjestetään aina ennen veneilykauden alkua. Tämä kaikki lisää tuvallisuutta vesillä ja antaa varmuutta liikkua ja rantautua oikein.

VENEILIJÄN KOULUTUSVIIKONLOPPU

Jos Sinulla ei ole aikaisempaa veneilykokemusta tai sitä on kertynyt vasta vähän, olemme laatineet sinulle peruskurssin. Kurssilaiset suorittavat veneilykoulutusviikonlopun Saimaa Boatingin retkivenekalustolla. Voit valita juuri sen venetyypin, josta olet kiinnostunut tai jonka osakkeenomistaja olet. Samalla voit kokeilla myös muita venetyyppejä. Koulutus, jonka kesto on 1,5 päivää, on ensimmäisen kerran osakkeenomistajille ilmainen ja muille 450,- sis. alv. Kauttamme sinun on mahdollista varata hotellimajoitus alkaen 65,-/yö 2hh.

VENEILIJÄN 3 PÄIVÄN TEHOKURSSI

Oletko epävarma veneilytaidoistasi? Tekisikö mielesi ottaa isompi ja mukavampi vene alle mutta hieman arveluttaa kokemuksen puute?

Kysy yksilöllinen tarjous koulutuksesta: myynti(at)saimaaboating.fi

Ilmoittaudu kurssille tästä
SB-veneajokortti/kirjallinen koe